Heden

 

Het zal niet lang meer duren voor de Centrale Markthal in Amsterdam als centrum van de nieuwe woonwijk ‘Marktkwartier’ bekendstaat als dé nieuwe hotspot voor culinair Nederland. In afwachting van een definitieve nieuwe functie is de Centrale Markthal beschikbaar voor evenementen. 

In 2014 maakte de hal na jaren van leegstand een glorieuze rentree, met een voorstelling van het Nederlands Dans Theater tijdens het Holland Festival. Naast culturele voorstellingen is er in dit industriële erfgoed volop ruimte voor initiatieven op het gebied van eten en drinken, zoals het Bacchus Wijnfestival en de Markt van 1001 Smaken. Bedrijven huren de Centrale Markthal voor evenementen en personeelsfeesten vanwege het rauwe, industriële karakter en de enorme vloeroppervlakte. 

 

DÉ EVENEMENTENLOCATIE VOOR FOOD

De Centrale Markthal is een unieke evenementenlocatie voor aan voedsel gerelateerde evenementen. Festivals rond wijnen en spijzen, rollende keukens, grootschalige diners of productlanceringen, de mogelijkheden zijn legio!

Voor meer informatie over evenementen in de Centrale Markthal, kijk op de Locatiecentrale of neem direct contact op met BOEi Eventlocaties via eventlocaties@BOEi.nl.

Contact

 

Centrale

 

Oscar Limahelu, Lima Fotografie

Op de foto’s: Diner En Blanc (Foto’s Oscar Limahelu, Lima Fotografie). Diner en Blanc is een feestelijke ontmoeting voor vrienden en vrienden van vrienden die samen de zomer en het leven vieren, geheel in het wit gekleed. Ieder jaar wordt deze elegante en culinaire ‘pop-up picknick’ op een andere – altijd bijzondere – plek gehouden. Diner en Blanc Nederland vierde op 25 augustus 2018 haar 10e jubileum editie in De Centrale Markthal te Amsterdam. Zie www.dinerenblanc.nu.

Voor meer informatie over evenementen in de Centrale Markthal, kijk op de Locatiecentrale of neem direct contact op met BOEi Eventlocaties via eventlocaties@BOEi.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij de Centrale Markthal en de andere projecten van BOEi? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief! Lees ook de privacyverklaring.

MELD JE AAN