GEZOCHT: Verhuurcoördinator voor de Centrale Markthal (18 uur)

De verhuur is op gang en de verwachting is dat eind 2024 zo'n 70 jonge en gevestigde ondernemers een plek huren in de Centrale Markthal. Als centraal aanspreekpunt voor de (aanstaande/bestaande) huurders/gebruikers is BOEi op zoek naar een ervaren facilitair beheerder / verhuurcoördinator c.q. Huismeester.

Centrale markthal

De Huismeester is iemand die goed georganiseerd en oplossingsgericht is, met een passie voor betekenisvol herbestemmen van gebouwen. Én die zich kan identificeren met de uitdagingen waar Amsterdam voor staat. De opdracht van de verhuurcoördinator / facilitair beheerder is om als een "goed huismeester” om te gaan met het pand en haar huurders/gebruikers, met als eindresultaat dat de huurders/gebruikers tevreden zijn, de Markthal en haar omgeving altijd een verzorgde indruk maken en dat BOEi minimaal betrokken hoeft te zijn bij de dagelijkse gang van zaken. Een functie met een grote mate van zelfstandigheid dus!

Spreekt bovenstaande je aan, op de website van BOEi staat de vacaturetekst.

Foto: Fred Kok

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Centrale Markthal? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief! Lees vooraf onze privacyverklaring.

MELD JE AAN

Laatste nieuws

05-10-2022

Met de World Padel Tour in de Centrale Markthal afgelopen week is het onmogelijke mogelijk gemaakt...

27-09-2022

In de Centrale Markthal zit een prachtige stalen erker die door corrosie zwaar was aangetast...

16-09-2022

Open Monumentendag was een groot succes! Ruim 600 geïnteresseerden brachten een bezoek aan de...