GEZOCHT: Verhuurcoördinator voor de Centrale Markthal (18 uur)

De verhuur is op gang en de verwachting is dat eind 2024 zo'n 70 jonge en gevestigde ondernemers een plek huren in de Centrale Markthal. Als centraal aanspreekpunt voor de (aanstaande/bestaande) huurders/gebruikers is BOEi op zoek naar een ervaren facilitair beheerder / verhuurcoördinator c.q. Huismeester.

Centrale markthal

De Huismeester is iemand die goed georganiseerd en oplossingsgericht is, met een passie voor betekenisvol herbestemmen van gebouwen. Én die zich kan identificeren met de uitdagingen waar Amsterdam voor staat. De opdracht van de verhuurcoördinator / facilitair beheerder is om als een "goed huismeester” om te gaan met het pand en haar huurders/gebruikers, met als eindresultaat dat de huurders/gebruikers tevreden zijn, de Markthal en haar omgeving altijd een verzorgde indruk maken en dat BOEi minimaal betrokken hoeft te zijn bij de dagelijkse gang van zaken. Een functie met een grote mate van zelfstandigheid dus!

Spreekt bovenstaande je aan, op de website van BOEi staat de vacaturetekst.

Foto: Fred Kok

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Centrale Markthal? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief! Lees vooraf onze privacyverklaring.

MELD JE AAN

Laatste nieuws

08-07-2022

Ruimte voor ondernemers is schaars en duur in ons land. De Centrale Markthal in Amsterdam, een...

20-06-2022

De jeugd heeft de toekomst en daar helpen we graag een handje aan mee door mee te werken aan de Open...

24-05-2022

Donderdagavond 19 mei maakte Arcam in de Centrale Markthal de winnaars bekend van de vijftiende...